19 MAYIS TA PROTOKOL SANDALYELERİ BOŞ KALDI

19 MAYIS TA PROTOKOL SANDALYELERİ BOŞ KALDI

Bolu nun Mudurnu ilçesinde 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri sabah saat 9.30 da Atatürk Anıtına Mudurnu Milli Eğitim Müdürü Fuat GÜRLEYEN in Çelenk Koyma merasimi ile başladı.

 

Program öncesinde Atatürk Meydanındaki sandalyelere Protokolde oturacak kişilerin isimleri yazıldı. Protokol üyeleri Törene katılmayınca boş kalan koltuklara vatandaşlar oturdu.

www.mudurnuhaber.com

 

 

“19 MAYIS TA PROTOKOL SANDALYELERİ BOŞ KALDI” için 3 yanıt

  1. sevgili aydın kardeşim,bağımsız türkiye cumhuriyeti nin temelinin atıldığı böyle anlamlı bir gün kutlamalarına katılmayan protokolcüler kimler acaba.

    Ömer Abi: Sandalyelerin üzerlerinde isimler yazılmıştı. Sanırım gerekli işlemleri yetkililer yapıyordur. Teşekkürler.

  2. Mülki İdare Amirlerinin bayram davetiyesinde son kısımda halka davetiyedir Devlet Erkanına ise katılınız şeklinde emir iafade yer alır. Yani bayrama katılacaksınız diye talimat verilir. Türkiye genelinde bakıldığında genelde Resmi Bayramlara zorunluluktan Resmi Zevat katılıp halkın kısmı boş kalırken Mudurnu’mda böyle olması otorite durumunu akla getirmektedir.

  3. Protokol gelmezse gelmesin, vatandaş yeter. Bu arada ne 19 Mayismis, neredeyse törene katılmak abes olacak. Yetmez ama evet!!!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir